Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Почивка в Гърция, Почивка в Гърция, Гърция Почивка, Екскурзии в Гърция, Гърция Ексурзии, Нова Година в Гърция, Гърция Нова Година, Коледа в Гърция, Гърция Коледа
Автор: pochivkavgurcia Категория: Туризъм
Прочетен: 62185 Постинги: 9 Коментари: 0
Постинги в блога от Февруари, 2014 г.

Не сте били досега на почивка в Гърция? Време е да го направите и за да ви докажем колко много си заслужава сме изброили няколко причини да отидете до тази слънчева страна.

1.       Невероятното обслужване

Наистина неоспорим факт.Гърците определено знаят как да ви накарат да се почувствате добре. Обслужването тук е любезно и приветливо, а най-голямата изненада са безплатните изненади. Да, правилно разбрахте – безплатни! Посещавайки дадено заведение в Гърция ви се носи безплатно минерална вода. На места хляба и питките също са безплатни, а в някои ресторанти и таверни дори ви черпят с десерт.

2.       Красивите плажове

Гръцките плажове несъмнено са едни от най-красивите в Европа. Чисти пясъчни ивици, живописни крайбрежия и невероятно прозрачни морски води, отличаващи се с прекрасния си лазурен цвят - звучи наистина приказно. И не само звучи, ами наистина е така. Имайте предвид че плажовете тук предлагат всичко за всеки – от закътани малки плажчета, даряващи спокойствие, до атрактивни плажове с много възможности за спорт и забавления.

3.       Прекрасните хотели

В Гърция може да избирате между най-различни типове настаняване и категория хотели. Много разпространени са къмпингите. В страната има и огромен избор от луксозни хотели, предлагащи най-различни модерни удобства, бляскава обстановка и уютен интериор. Наистина има от всичко, отговарящо и на най-взискателните вкусове.

4.       Вкусната храна

Трудно е да се опише – трябва да се опита! Гръцката кухня в голяма степен съвпада с нашата, но набляга в много по-голяма степен на средиземноморските вкусове. Октоподи, миди, риби на скара, с гарнитура, скариди, стриди и всичко каквото се сетите и плува в морето – всичко това може да опитате в Гърция. Порциите са обилни, а продуктите – пресни и питателни. Може да опитате и гръцкия вариант на мусака, гирос или известното за страната дзадзики.

5.       Хубавата музика

Гръцката музика наистина е много идентична. Звучи от всяка местна таверна и ресторант, а на места може да се насладите и на прекрасни гръцки програми и тематични вечери. Идеалният фон за вашата гръцка почивка.

6.       Местните забавления

Гърция предлага толкова възможности да се позабавлявате стабилно, че има вероятност да се зачудите от кое по напред да опитате. Сред най-интересните атракции тук е гмуркането. Водата тук е прекрасна и предоставя отлични условия за феновете на този спорт. Може естествено да опитате и нещо друго – да плавате с лодка или яхта, да яздите, да отидете до някои остров и още множество други неща.

7.       Интересните забележителности

Гърция е запазила множество впечатляващи забележителности, храмове, цървки, музей, археологически находки и възхитителни природни обекти. Независимо от това в кой град се ще има какво да разгледате. В Гърция се намират и едни от най-известните забележителности.

Не се чудете, ами се убедете и вие в възхитителните условия, които предлага Гърция.

Оферти за почивка в Гърция тук


Категория: Туризъм
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.03.2014 11:30
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavgurcia
Категория: Туризъм
Прочетен: 62185
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728