Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2013 16:16 - ГЪРЦИЯ
Автор: pochivkavgurcia Категория: Туризъм   
Прочетен: 712 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-хубавите екскурзии се измерват в приятелствата, които създаваме и в спомените, които остават. За най-хубавите екскурзии не говорим, не пазим много снимки, но си спомняме и тези спомени топлвт душите ни. Това е усещането, което една почивка в Гърция би ви дала.

Само избор на дестинация не е достатъчен. Нужно е и отворено съзнание, за да се възприемат социалните, културните и визуални сигнали, с които туристът се сблъсква. Само ако отворите напълно съзнанието си, ще сте способни да се насладите напълно на своята почивка в Гърция.

Няма отговор на въпроса къде е най-подходящо да се отиде на екскурзия в Гърция. Това е страна, богата на история и култура, с уникални природа и архитектура и с хиляди възможности за забавление и допълнителни пътувания. Колкото повече опознавате Гърция, толкова по-интересна и тайнствена ще ви се струва тази древна страна.

      Културното и историческо минало на Елада са оставили своите следи по цялата територия на страната- древни храмове, амфитеатри, статуи на древни божества, акрополи и крипти. Гледката, която тези места предлагат и дълбочината и чувствеността на формите спират дъха на пътешественика.

Дълги пясъчни плажове, кристално чиста морска вода, в която се отразяват лъчите на слунцето, величествени планини и осеяни с цветя и зеленина долини, откъснати от останалия свят островчета. Ако имате нужда за избягате от сивото ежедневие и да се усамотите, една почивка в Гърция би бил перфектен вариант за вас.

А за любителите на екстремното, множество екскурзии в Гърция до някои от най-тайнствените кътчета на страната и възможностите за екстремни спортове, които се откриват пред приключенската душа, както и многото клубове и нощни заведения, които Модерна Гърция предлага, ще задоволят всеки вкус и ще впечатлят всеки гост.

Отношението към госта и услугите, които всички хотели в Гърция предлагат, ще накарат всеки пътешественик да се чувства като крал. Топлотата и професионализмът на персонала ще ви очарова и ще ви накара да се чувствате не като обикновен гост, а като част от тяхното голямо семейство.

Дали ще изберете за своята почивка в Гърция дестинация като някой от природните чудеса Метеора, Булканът Тера или Коринтския канал или богатите на история Никополис, Мистрас (Спарта) или Тесалоники, или ще изберете почивка на някой от многобройните плажове и острови като Санторини, Крит или Корфу, няма значение.

Където и да сте в Гърция, вие ще бъдете омагьосани от красотата и богатствата на тази страна. Мистериите и легендиде, които я покриват ще ви запленят и вие ще се върнете отново и отново, за да разберете, че най-доброто тепърва предстои.

Оферти за почивка тук

     





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavgurcia
Категория: Туризъм
Прочетен: 62283
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930