Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2013 10:00 - Пътеводител за Гърция и островите и .
Автор: pochivkavgurcia Категория: Туризъм   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
0



На почивка в Гърция - Страната на гостоприемството

Почивката в Гърция –уникална смесица от културно историческо наследство и модерни курорти .Тук всеки ще намери по нещо нещо за себе си .

През пети век преди Христа, Атина се превърща  в културна столица на Средиземно море, с прекрасните си произведения на  литературата, философията и архитектурата, голяма част от които е все  се пазят и днес. Някой  хора избират да  почиват тук,  заради  възможността  да се потопят  в  невероятната история и бит на древните гърци, а други идват просто да се насладят на    гостоприемството  и  жаркото слънце.

Гърция е разположена между Йонийско и Егейско море и има над 1400 острова,  на всеки   от които кипи типичен  тукашното население живот.Обширно крайбрежие , чисти и приветливи селища , рибарски лодки ,  живописни пеизажи –всичко това е Гърция.  Тук  морето  е ясно синьо ,плажовете са красиви ,а  приветливите морски селища създават създават комфорт и уют за семейството ви.В северната  част на Гърция  се намират Халкидики и Солун, където има  голям избор от търговски центрове  и ресторанти.

Дестинация за всеки - Славната Гърция

Има толкова много гръцки острови които можете да си изберете ,че  е невъзможно да  споменем вскички.Някои от тях са на тихи и  самотни, други оживени и динамичени. Миконос, Родос и Занте (Закинтос) всички предлагат отлични условия за любителите на  оживения нощен живот. Тихия Лесбос е чудесно място за релакс , и както Миконос ,е известен с местната гей общност  . Ако искате да се насладите на очарователената девствена  природа  посетете Корфу, Крит или Кефалония .Ако държите на лъскавите и луксозни курорти ,то Скиатос и Кос са  местата за Вас.Зашеметяващо красивия остров  Санторини е чудесно  и романтично място ,където можете да се насладите на най-красивия залез  на земята.

Ако  сте се наситили на всичко което сте преживели  до тук  ,и имате нужда от тишина и спокойствие може би Лефкас, Самос ,Итака и Тасос Итака ,са  местата за Вас . Възможността за практикуване  на водни спортове е налична при  повечето курорти.Предвижването между островете се осъществява с корабчета,които са почти навсякъде. От дълбока древност  до наши дни ,Гърция е една очарователна страна , предлагаща  първокласна почивка на курортите си и възможност  за опознаване на  богатото и минало. Гърците са много гостоприемен народ.С радост  ви приемат сред тях, и ще споделят всичко от тяхната  забележителна история ,бит и природа  Ако все още не сте сигурни в коя част от тази прекрасна страна е точно за вас, тогава ни се обадете и ние ще ви помогнем в избора Ви  . Можете да резервирате евтини почивки в Гърция онлайн тук в Holidayhypermarket.

Оферти за почивка тук

 





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavgurcia
Категория: Туризъм
Прочетен: 62258
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930