Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 15:45 - Къде да изберем да отидем на почивка в Гърция
Автор: pochivkavgurcia Категория: Туризъм   
Прочетен: 3380 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.11.2013 15:47


Живописната природа на Гърция, невероятната история на тази страна, много забележителности и впечатляващи селища, както и местното гостоприемство я превръщат в едно от най-желаните места за почивка от хиляди европейци.

Нека започнем с приказния курорт на Егейско море – Паралия. Градът се намира в близост до множество забележителности в Гърция и разполага с голямо разнообразие от хотели, ресторанти, заведения и таверни. Тук може да практикувате всякакви видове водни спортове или да се забавлявате в някои от страхотните аквапаркове. В Паралия има и яхтено пристанище.

В случай, че предпочитате да посетите някои от островите на Гърция, тогава може да отидете до остров Тасос. Невероятна атмосфера, уютни хотели, живописни плажове и богата история – Тасос наистина е приказно място. Тук може да разгледате някои от историческите забележителности, да се припичате с часове на плажа и да посетите невероятни ресторанти и заведения.

Остров Родос също е уникално място за почивка. Множеството древни градове, интересните забележителности, сред които са Акропола в Линдос и Акропола в Родос, археологическият музей и венецианските замъци, както и многообразието от заведения и ресторанти ще ви заредят с много настроение и невероятни емоции. Живописната природа и прекрасните хотели, както и вкусната местна кухня и тамошното гостоприемство определено ще ви подарят приказно изкарване.

Един от най-известните градове на Гърция е Солун. Богата история на този град, отличните възможности за настаняване и прекрасните заведения ще ви възхитят.

Множество прекрасни емоции и забавления ви очакват и в Кавала. Живописни плажове, невероятно разнообразие от забележителности, магазини, търговски центрове и заведения – всичко тук е наистина възхитително.

Полуостров Халкидики също е сред най-посещаваните места в Гърция. Невероятна природа, красиви плажни ивици, лазурно море, много слънце и прекрасен климат – всички условия за една невероятна почивка. Населението тук е изключително любезно, а обслужването е на много добро ниво. Заведенията и ресторантите, ще ви изненадат с прекрасни ястия, обилни порции и очарователни вкусове.

Посещавайки Гърция определено ще се насладите на великолепни емоции. Множество забележителности, невероятни атракции и приказни хотели – тук всичко грее от топлота и уют. Където и да изберете да отидете в Гърция ще може да се отдадете на заслужена почивка, изпълнена с много настроение.

Вижте оферти за почивка в Гърция тук





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavgurcia
Категория: Туризъм
Прочетен: 62196
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930